top of page

Acerca de

duo.jpg

Portfoliokveld
ved Burudvann

Bli med på en magisk kveld ved vakre Burudvann! Her får du muligheten til å utvide porteføljen din med bilder av flotte hester og modeller i høstens spektakulære fargespill. Med kommersielle rettigheter til alle bilder!

Hvor og når?

Fotograferingen holdes ved Burudvann i Lommedalen i Asker lørdag 9.Oktober fra ca. 15-19:00

Hvem kan delta?

Alle er velkomne uansett nivå. Det er bra om du har kontroll på eget utstyr og innstillinger da dette ikke er et kurs.

Hva står på agendaen?

Oppmøte ved Burudvann klokken 15:00 med første fotografering ca. 15:30. Etter en drøy time tar vi en pause og de som vil kan spise egen, medbrakt mat. Deretter fortsetter fotograferingen med en ny ekvipasje (det blir 2 hester og èn modell denne kvelden)

Hva koster det?

Prisen for portefoliekvelden er 1500,- inkl moms. Dette betales ved booking. Ved avbooking refunderes ikke avgiften, men du kan selge plassen din videre.

 

Hva inngår i prisen?

I prisen inngår fotograferingen og avgifter for fotolokasjon samt retten til å anvende bildene til kommersielle formål. Under kvelden får du innblikk i hvordan jeg jobber med hester og menneske sammen og kan plukke opp noen tips eller 10. Derimot er dette ikke et kurs så det inngår ingen opplæring.

Antall deltagere: Maks 8 personer

PPF3e.jpg

Martine & Pascual

Martine & Pascual er erfarne modeller foran kamera. Med sin vakre sorte perle jobber Martine med akademisk ridekunst og sammen har de flere triks i ermet. Pascual er en "Warlander" som vil si at han er halvt P.R.E og halvt Frieser.

MP7d.jpg
PPF7e.jpg
Sambor9f.jpg

Thea & Sambor

Thea & Sambor har også god erfaring foran kamera. Sammen jobber de like godt fra bakken som under ridning. Også Thea jobber akademisk med Sambor og de har et nydelig samspill! Sambor er av rasen Wielkopolskie.

Grefsenkollen3c.jpg
Sambor5f.jpg

Påmelding

Fyll ut skjemaet under for påmelding

Thanks for submitting!
bottom of page