Konfirmasjonsfotografering

Konfirmasjonsbilder i full oppløsning

Det er på tide å tre inn i voksenlivet og da er konfirmasjon en viktig del av nordmenns tradisjon. En profesjonell fotografering i bunad eller annet selskapstøy hører ofte med til bl.a takkekort som skal sendes ut i etterkant. I denne pakken får du 5 høyoppløselige bilder til privat bruk, hvor du kan printe takkekort, lage collage og forstørrelser når du vil og hvor ofte du vil. Her står du fritt til å lage og bestille alle produkter direkte hos valgfri leverandør og har dermed kontroll på kost og leveranse. Du får et eget sett med websized bilder som kan benyttes på sosiale medier som Facebook og Instagram.

- 60 minutter invidiuell fotografering med hest

- Bunad eller annet festantrekk med mulighet for 1 klesbytte (valgfritt)

- 5 bilder i full oppløsning

- Print selv, hvor og når du vil

Pris: 4500,- NOK

 

 

Den lille skriften: Leveransetiden er 1-2 uker. Web-tilpassede filer leveres i 960px (høykant) og 1200px (horisontal) med signatur. Kjøreutgifter kommer i tillegg og regnes ut i fra statens satser for kilometergodtgjørelse: 3,50 NOK per kilometer tur/retur + eventuell bom.

The visual contents of this website are protected by copyright © Anette Augestad | Serenata Photography | Equine Photographer

  • Instagram
  • facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now