top of page
wsbanner2.jpg

Heldagsworkshop Høst 2024

26.Oktober Oslo, Norway

 
Vil du lære mer om hestefotografering?
 

I Oktober holder jeg min 8nde workshop i hestefotografering i Norge.

Det blir en hel dag fra sen morgen til tidlig kveld med fotografering av vakre hester i fantastisk høstlandskap! Workshopen vil inneholde 3 fotograferinger med forskjellige raser i ulike farger. Tilbring dagen med andre hestefotoentusiaster og profesjonelle i vakre omgivelser for å lære og la deg inspirere av hestefotograf Anette Augestad.

Hva du kan forvente:

Nøye utvalgte og varierte hester på flere forskjellige locations

Hjelp til redigering av bildene*

Stillportretter, actionbilder og en stylet shoot

Topp faciliteter og en hyggelig varmestue mellom fotograferingene

En stylet shoot på en spesielt utvalgt lokasjon som avslutning

Lunsj er inkludert!

 

Det er kun 6 plasser tilgjengelig for denne workshopen, slik at alle vil få tid og plass til å nyte hele læringsopplevelsen. Et ikke-refunderbart depositum på 500 NOK kreves for å sikre plassen din. Vi tar hensyn til været og skulle det være for dårlig for å gjennomføre workshopen vil hele beløpet bli refundert.  Faktura for resterende påmeldingsavgift sendes ut ca. 3 uker før kursdato.

Pris: 2500,-

Antall ledige plasser: Kùn 1 igjen!

 

Om du har spørsmål til workshopen, ikke nøl med å kontakte meg!

Send din forespørsel til serenataphotography@gmail.com med emnet "Høstworkshop 2024".

Silver3d.jpg

Nyhet for årets workshop

Redigering av bildene spiller en viktig rolle for det endelige resultatet og som representasjon av arbeidet ditt online. Det er en tidkrevende prosess som kanskje også best gjøres under perioder med ro og inspirasjon. Under kursdagen er tiden begrenset og en "photo review" over Skype etter workshopen har vært etterspurt. Når du har fått et par uker til å redigere setter vi opp en time og ser på bildene du har jobbet med. Du får ærlige, konstruktive tilbakemeldinger med nyttige eksempler på mulige forbedringer med live redigering. Booker du dette sammen med din plass på workshopen får du en ekstra god introduksjonspris;

Pris Forhåndsbooking; 950,-

Pris Etterbestilling: 1250,-

bottom of page