top of page

Fotografering av rideskoleelever og oppstallører

Serenata Photography tilbyr nå fotografering av rideskoleelever og oppstallører. Dette er ved flere anledninger gjennomført på ridesentere med stor suksess for både barn, ungdom, voksne og foreldre! Det leveres flotte, profesjonelle bilder med mulighet for print opptil 200cm.

(Alle bilder på denne siden er tatt av rideskoleelever ved Lofthus Gård/Jonsroa hos Annicken Bøckmann).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisk informasjon:

Det er mulig å ha opptil 10 påmeldte ekvipasjer per dag (heldagsfotografering, 5 timer).

Hver ekvipasje får 25 minutter fotografering hver med mulighet for ett klesbytte. Mange synes det er stas å få tatt bilder sammen med hesten i kjole eller annet pentøy mens andre foretrekker tradisjonelle rideklær. Konfirmasjonsbilder i bunad er også en mulighet! Rideskolen stiller med hester/ponnier og barn og foreldre er ansvarlige for puss/stell av hest og eventuelt utstyr før fotograferingen. Rideskolen må selv avgjøre om det skal dedikeres en ansvarlig under dagen eller om foreldrene/barna klarer dette selv. Begge situasjoner har blitt gjennomført uten problemer. Privatoppstallører ordner med egne hester :)

Etter endt fotografering får hver ekvipasje 4 ferdigredigerte bilder og det kan bestilles forstørrelser i mange forskjellige materialer (print, akryl, lerret, takkekort, putetrekk etc).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Priseksempel: 950,- per ekvipasje (med 5 eller flere påmeldt).

Inkluderer: ca. 25 minutter fotografering og 4 ferdigredigerte bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fyll ut skjemaet under for et uforpliktende tilbud eller om du ønsker mer informasjon. Jeg reiser stort sett overalt, men holder daglig til i Oslo. Ønsker du heller å snakke med meg på telefon når du meg på +47 95914222. Om jeg ikke har anledning til å svare er det fint om du legger igjen en beskjed så ringer jeg deg tilbake.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den lille skriften: Alle bilder leveres i 1200px på den lengste siden og med signatur. Bildene er optimalisert for bruk på sosiale medier og kun til privat bruk. Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg og regnes utifra statens satser for kilometergodtgjørelse (3.5,- per km). Eventuell bomavgift kommer i tillegg.

Takk! Melding er sendt.

bottom of page