top of page

Mønevann og Losby Gods

Kveldsfotografering

- Uke 29, 2024

Sommerdagene er lange og lyse og hva er vel ikke bedre enn en kveldsfotografering badende i gyllent lys. I juli blir det en todelt kveldsworkshop som starter ved Mønevann og avsluttes på vakre og ærverdige Losby Gods utenfor Oslo. Her trenger du ikke ta med deg annet enn kamera - redigeringen tar vi senere!

NS1e.jpg

Fotografering

To vakre hester - to vakre lokasjoner. Kom til en planlagt og tilrettelagt fotografering hvor alt du trenger å gjøre er å forevige øyeblikkene! Jeg forklarer underveis hvordan jeg utnytter lyset, om posering og valg av bakgrunn og utsnitt. Bildene på siden her er fra lokasjonene.

 

Oppmøte ved angitt parkering 18:45. Det er ca. 4-5min å kjøre mellom de to lokasjonene. Vi ordner samkjøring for deg uten bil. Siste fotografering er ferdig ca. 21:30.

Etterbehandling

Ettersom vi ikke har tid eller sted å jobbe med bildene mellom fotograferingene slik vi ville ha gjort på en workshop må dette vente til senere. 1-3 uker etter fotokvelden vår får du en time på Skype hvor vi går igjennom bildene. Her får du tilbakemeldinger, hjelp til justeringer samt live redigering. Alt etter hva du selv ønsker, tilpasset nivået du er på.

Totalpris: 1750,-

*Uten Skype-time: 1300,-

Bindene depositum: 500,-

Maks antall påmeldte: 6

NS3d.jpg
bottom of page